• +31(0)6 46218517
  • info@dieperzicht.nl

BioBase

  • BioBase
  • BioBase

Maak aquatische bathymetrische en vegetatie kaarten
Het is bewezen dat BioBase een waardevolle water monitoring oplossing is voor:
– Biologen visserij
– Aquatic onderzoekers
– Meer, vijver & kust resource managers
– Huiseigenaarverenigingen
– Citizen wetenschappers
– Aquatische invasieve soorten managers
– Iedereen met een interesse in water

Kritische Water metrieken
Het is zo simpel, iedereen kan verzamelen, verwerken en opslaan van historische gegevens online. BioBase maakt gedetailleerde rapporten en kaarten. Met objectieve maatstaven om u te helpen waterdieptes, vegetatie veranderingen, bodemhardheid en vele andere kritische factoren. Hiermee wordt u geholpen het beheer van de kwaliteit en de habitats water  automatisch te monitoren.

Volg veranderingen in de tijd
Gegevens die u verzamelt worden bewaard voor meer analyse. Dit stelt u in staat om te vergelijken, samenvoegen en exporteren, zodat u echt kunt zien hoe water diepte, vegetatie en bodem hardheid veranderen in de tijd.

Definieer Interessegebieden
Met de polygoon selectietool kunt u specifieke delen van de kaart analyseren, selecteren en automatisch berekenen van het percentage oppervlakte binnen (PAC), gemiddelde biovolume, oppervlakte areaal, gemiddelde en maximale diepte, en water volumes. Deze functie is ideaal voor habitattypes of National vuiluitlaat Eliminatie Systemen (NPDES) rapportage.

Bereken Water Volume
Bereken automatisch water volumes en andere belangrijke water maatregelen van een heel waterlichaam of een bepaald gebied dat u definieert.

Lees meer op de site van BioBase…