GoFree

GoFree

Dieperzicht waterkaarten naar GoFreeShop

Voor de consumentenmarkt hebben we onze waterkaarten ondergebracht in de GoFree Webshop van Navico. Hiermee kunnen we de kwaliteit en continuïteit van onze kaarten beter waarborgen. Daarnaast is de kaart gesplitst in een aantal deelgebieden. Als achtergrondkaart maken we gebruik van oa OpenStreetMap informatie. Deze achtergrondkaart wordt gratis meegeleverd met onze aanvullende data. U betaalt alleen voor het gebruik van onze data. Bij aanschaf van een gebied, wordt gratis de complete achtergrondkaart van Nederland meegeleverd. De kaarten zoals deze op de GoFree Shop komen, het aantal kaarten, de gebieden en kosten kunnen onderhevig zijn aan veranderingen.

Gebied B D I A P S2S Bijgewerkt Kosten**
 Basiskaart Nederland x x  x x  29-09-2016 € 59,00

B = Betonning, D = Diepte, I = Brug/Sluis info, A = Aanlegplaatsen, P = Havens/Winkels/Restaurants, S2S = Shore to Shore*

*Bij S2S, Shore to Shore hebben we met onze multibeam sonar een dekking van oever tot oever gerealiseerd. Dit gebeurt in blokken van 10×10 cm. Hiermee wordt een zeer nauwkeurig bodemprofiel gemaakt. Bij diepten kleiner dan 1,5 meter wordt dit niet gedaan.
**Prijzen zijn op basis van download in de GoFreeShop. Bij levering op SD kaart komt er een toeslag van € 10,00. Kaarten worden geleverd op 8/16/32 GB kaarten. Afhankelijk van het gekozen gebied. Kaarten zijn bruikbaar voor de merken Lowrance, Simrad en B&G.