Vanclaes boottrailers

Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/partner netwerk aan consumenten in heel Europa. Aan het roer staat ondernemer en product ontwikkelaar Stian Duijvelaar. Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende uiterst functionele designs. Vanclaes biedt veruit het breedste programma boottrailers in de Europese markt en is daarmee een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in de verkoop van zowel kleinere boten als grotere jachten. Uiteraard speelt de prijs een belangrijk rol en mede daarom heeft Vanclaes voor iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing.

Hoge kwaliteit RVS Boottrailers met een luxe standaard uitrusting voor een zeer betaalbare prijs.
Vanclaes biedt een uitgebreid leveringsprogramma Standard boottrailers wat voor iedereen die een boottrailer zoekt in het premium segment financieel bereikbaar is. Ondanks het “standaard” karakter van deze Standard boottrailers biedt Vanclaes haar klanten wel vele unieke technische en functionele voordelen en is daarmee veruit de beste en meest complete keus als u een nieuwe kwaliteit boottrailer gaat kopen.

Zo biedt Vanclaes op alle Standard boottrailers standaard: een volledig roestvaststaal chassis, waterdichte LED verlichting, boottype specifieke kras en streepvrije rollers of stempels, een centreerinrichting en een zelf remmende lier met veiligheidsband. U hoeft geen lichtbalk meer te verwijderen, dus super snel, gemakkelijk en veilig in en uit het water.

Daarnaast heeft u bij Vanclaes ook geen bijkomende kosten meer voor het kenteken, kentekenplaat, conformiteitsverklaring en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Uw standard RVS Vanclaes is gewoon helemaal compleet zoals het hoort zonder vervelende bijkomende kosten achteraf.

Voor meer informatie bel of mail!