Humminbird AutoChart

Autochart

Maak eenvoudig UW EIGEN CHART
Laat geen water in kaart gebracht. Nieuwe AutoChart ™ Zero Line SD-kaart geeft u toegang tot de nul lijnen voor tal van wateren. De basis voor het creëren van accurate, gedetailleerde kaarten van elk onbekende water. AutoChart’s eigen software maakt gebruik van sonar en GPS van uw Humminbird om uw kaarten automatisch op te bouwen. U kunt uw gegevens zelf verwerken. AutoChart doet het in slechts drie eenvoudige stappen-en uw gegevens blijven prive.

 Autochart     Autochart

VERBAZINGWEKKENDE DETAILS

AutoChart biedt u een verbluffende details en functies, waaronder het waterpeil te compenseren, hoogtepunt diepte, markeren van tussenpunten en meer.

3D-WEERGAVEN

Bij het bekijken van uw AutoChart kaarten op uw PC, kunt u de onderwaterwereld te zien in ongelooflijk 3D detail.

AUTOCHART LIVE

AutoChart Live is een functie die gebruikers in staat stelt om gedetailleerde digitale kaarten met behulp van hun ONIX en ION-eenheden te creëren. Het mooiste is, kaarten die zijn gemaakt LIVE op het apparaat! De software stelt gebruikers in staat 8 uur mapping op te nemen.

Als verdere mapping gewenst is, dan kan met een Humminbird AutoChart nullijn Map Card “Jaren van Mapping” opgeslagen worden. 

 autochartlive1a     autochartlive2a

AUTOCHART PRO

Voeg een extra detail aan uw AutoChart cartografie.
Nieuw AutoChart PRO ™ biedt alle belangrijke functies van AutoChart-maar met twee belangrijke verbeteringen. Bodemhardheid en Side Imaging mozaïek. U kunt uw Side Imaging overlay op uw AutoChart kaart leggen voor een 3D-visualisatie.